Webinar – Omgaan met tegenslag Hiske Kuilman – 23 juni 20.00 uur

We krijgen allemaal te maken met tegenslag, teleurstelling en verlies. Soms groot en soms klein. De vraag is, hoe ga je daarmee om? Uit onderzoek blijkt dat meer dan 80% van alle burn-outs wordt veroorzaakt door een vorm van onverwerkte tegenslag. In een wereld die steeds maakbaarder lijkt, vinden we het steeds moeilijker om met ongeplande veranderingen om te gaan.

Hiske verloor onverwachts haar zoontje Hugo tijdens de bevalling. Ze had geen idee hoe ze hiermee om moest gaan. Ze vroeg zich af of ze ooit weer gelukkig kon worden. Want hoe ga je verder als je leven compleet anders loopt dan je had gehoopt of gepland?

Ze neemt je mee in de belangrijkste lessen die ze in dit proces leerde. Wat doe je als het leven tegenzit? Hoe zorg je ervoor dat je er niet aan onderdoor gaat? En hoe zou het je misschien zelfs iets kunnen brengen?

Op 23 juni gaan we in gesprek met Hiske. Wees welkom om digitaal aan te schuiven. Aanmelden kan via https://jouwlaatstelevensfase.nl/agenda/webinar-omgaan-met-tegenslag-hiske-kuilman/

Hiske Kuilman is Spreker, Trainer & Coach. Meer informatie kun je vinden op haar website www.hiskekuilman.nl

Terug naar het overzicht