2daagse training 19 en 26 september – De laatste levensfase & sterfbed.

In deze levensfase spelen er emoties, zorgen en vragen en zeker als er een naderend overlijden in beeld is. Wat is er dan belangrijk en hoe kun je hierop anticiperen? Wat speelt er? En hoe sluit je zoveel mogelijk aan bij de beleving en vraagstelling in deze levensfase?  

Deze training is voor die professionals en/of vrijwilligers die er willen zijn in de laatste levensfase voor de stervende en de kring van dierbaren. Je wilt meer van betekenis zijn, rust, kracht en vertrouwen willen brengen in deze levensperiode.

Lees meer

Minnebox, de herinneringen­doos om nu iets tastbaars achter te laten voor later

Afscheid nemen vraagt om fijne-herinneringen al helemaal als jouw levenseinde door ziekte helaas eerder komt dan gehoopt het verdriet om je klein kinderen niet te zien opgroeien en om dierbaren te moeten missen is groot” Daarom heeft Marion Weij de Minnebox ontwikkeld: een verzamelplaats voor herinneringen. Met deze herinneringendoos geef jij de mensen die achterblijven, het meest dierbare cadeau dat zij zich kunnen wensen. Iets tastbaars en blijvends, waarvoor je samen op zoek gaat naar herinneringen van nu voor later.

Lees meer