Blossom & Pine

Je bent in een fase van je leven terecht gekomen dat je weet dat je komt te overlijden. Een fase waarin je beseft hoe waardevol en belangrijk sommige mensen in je leven zijn.

Je wil je dierbaren graag laten weten, ervaren en voelen wat ze voor jou betekenen. Wat kan je achterlaten voor je dierbaren? En je dierbaren willen jou graag laten weten wat jij voor hen betekent.

Waarom wachten met de mooie woorden tot de uitvaart? Hoe mooi, krachtig en waardevol is het om dit bij leven met elkaar te delen? Om een viering van jouw leven te organiseren, een afscheid, dat past bij jouw behoefte en jouw levenswijze. Een samenzijn helemaal in jouw stijl, in jouw sfeer en met jouw dierbaren. Een moment waarin alles samenkomt en waar jij zelf bij aanwezig bent. Een viering van jouw leven, waar je met elkaar blijvende herinneringen creeërt.

Wat doet Blossom & Pine?

Ik help je om een passend afscheid bij leven te organiseren. We bespreken jouw wensen en verlangens, totdat we de juiste invulling hebben gevonden. Mijn jarenlange ervaring in het organiseren en uitvoeren van evenementen zorgt ervoor dat ik vooral luister naar jouw behoefte en deze op een deskundige, hartverwarmende, liefdevolle manier uitvoer.

Wat betekent Blossom & Pine?

Blossom, de bloesem, is het symbool voor de kwetsbaarheid van het leven en de vergankelijkheid van schoonheid. Pine, de den, is het symbool voor kracht en onsterfelijkheid. Dat is wat het leven is, kwetsbaarheid, vergankelijkheid en kracht. Blossom & Pine zorgt door het organiseren van mooie vieringen van je leven voor een beetje onsterfelijkheid – good memories never fade.

Ik kom graag met je in contact en heet je welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lieve groet,
Ilse

Neem een kijkje op de website http://www.blossomandpine.nl

Neem contact op met Blossom & Pine