Partners

Jouw Laatste Levensfase werkt met partners door het hele land. Onze partners hebben een passie om “verschil” te willen maken. Als mens en als professioneel. Of het nu gaat om een mooie familieportret om te koesteren of jou te begeleiden om de moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken.

Gedreven door hun creativiteit en kennis vinden zij niets onmogelijk en zoeken altijd naar wat wel mogelijk is. Dit is wat ons verbindt. Het optimale uit de laatste levensfase te halen en dat dit past. Bij jou als persoon maar zeker ook bij jouw energie, wensen en tijd. Het team van partners is er voor jou en je naasten.

Onze partners zijn speciaal geselecteerd voor deze doelgroep, zij zijn op de hoogte van wat er gaande is en houden rekening met uw mogelijkheden en beperkingen.

Wat doen onze partners

Genieten kan klein en groot. Als je ziek bent kan een heerlijke ontspannende massage, verlichtend werken. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je zeker weet dat de masseur ervaring heeft met de beperkingen van iemand die ziek is.

Misschien wil je graag samen met al je vrienden en/of familie een mooie foto laten maken. Dan is het heel fijn dat de fotograaf er zorg voor draagt dat jij er op je best uit ziet.

Ontzorgen met het oog op het einde, is waar we mee helpen. Ligt de zolder vol en maak je je zorgen over wie dat moet opruimen straks? Opruim coaches in het hele land zorgen er voor dat hierin rust ontstaat.

Dit zijn een aantal details waar de partners van Jouw Laatste Levensfase oog voor hebben.

Klik op de landkaart om te zien welke partners actief zijn in jouw regio