Dierbaar sieraad kapot of in de la?

Door de jaren heen verzamel je voorwerpen die belangrijk voor je zijn. Dat ringetje van je eerste vriendje, muntjes van die ene vakantie, of die enige overgebleven oorclip van oma. Al deze objecten vertellen een verhaal maar liggen vaak opgeborgen in de kast. Zonde. Geef ze als een herinneringssieraad een prachtige nieuw leven,

Herinneringssieraden zijn een manier om je gekoesterde voorwerpen te verwerken in -of om te vormen tot- een nieuw sieraad. Om te dragen of ten toon te stellen. Van een eenvoudige hanger tot een uitbundige wandversiering. Geplaatst in een nieuwe context komen je herinneringen weer tot leven. Het nieuwe werk maakt dingen weer zichtbaar. Er kan weer over gesproken worden. Het verhaal gaat verder en ligt niet meer in de kast.

Ancurio is al jaren een vaste plek in Amersfoort waar mensen naartoe gaan met hun sieraden. Zowel reparaties – inclusief het rijgen en knopen van colliers- tot het verbeteren en zelfs compleet heruitvinden van sieraden behoren tot de mogelijkheden. Alles met als doel een sieraad weer prettig draagbaar te maken. Op 18 oktober is er van 13.00 tot 17.00 uur de mogelijkheid om samen te kijken hoe jouw sieraad weer prettig draagbaar kan worden of een dierbare herinnering kan worden.

Foktjen Koning:

Verhalen “vertalen” van mensen na een verlies van een dierbare of bijvoorbeeld een fijne herinnering aan een bepaalde gebeurtenis is mijn passie. Elk stuk is uniek, nodigt uit, verteld en is persoonlijk. Met kleine roccailles, sieraden, schelpen, stenen, voorwerpen en naald en draad vormt zich een voorstelling. Het verhaal gaat verder.

Contactgegevens:

Bezoek op afspraak; info@ancurio.nl of bel naar 033-4691097.

Terug naar het overzicht

Tags