Webinar op Maat

De laatste levensfase?

  • Wat kan ik doen om het bespreekbaar te maken?
  • Welke emotionele en praktische zaken spelen er?
  • Hoe kan ik hier actief aan bijdragen?

In dit Webinar vertel ik je over wat er speelt in de laatste levensfase, welke praktische stappen en zaken opgepakt kunnen worden om zelf de regie te houden.

Ontdek samen met je team, collega’s nieuwe inspiratie. Hoe zou je een actieve bijdrage in je zorg taken kunnen meenemen? Dat je de palliatieve zorg nog waardevoller kunt maken in de meest intieme fase van iemands leven!

Webinar op Maat:

  • Voorgesprek/kennismaking 1 uur via Zoom
  • Het Webinar totaal 1,5 uur
  • 3 eigen vragen verwerkt in het Webinar over een thema dat jullie als team en/of organisatie bezighoudt (in de vorm van een pollvraag)
  • Inclusief tijd voor chatvragen
  • Terugkoppeling informatie deelnemers, antwoorden op vragen (poll& chat).
  • Opname van het Webinar om terug te kijken.

Terugkijken opname?

Het Webinar wordt opgenomen zodat je collega’s, vrijwilligers die niet in de gelegenheid waren deel te nemen, tot 1 week na datum van het Webinar het achteraf terugkijken.

Hoe werkt het?

Als wij je vraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. We maken dan een afspraak voor een zoomgesprek waarin wij samen de inhoud van het Webinar doornemen. Welke invalshoek vanuit jullie team en/of organisatie zou je willen kiezen en heb je bijvoorbeeld vragen die je als poll vragen wilt stellen in het Webinar? Zo kunnen we de vragen en cases laten aansluiten op jullie praktijk.

Het Webinar kan op een door jullie gewenst moment van de dag plaatsvinden. Uiteraard is er exclusiviteit en absolute geheimhouding.

Dankbaar voor de mooie woorden: Monique heeft voor ons de webinar “Jouw laatste levensfase mogen organiseren”. Wat was dit een succes. Ruim 50 van onze zorgprofessionals hebben deelgenomen en hebben lovende woorden bij ons achtergelaten als organisatoren. Een uitspraak van één van onze zorgprofessionals was: Wat een goede webinar/spreker was dit. Bedankt en complimenten voor de organisatie, visitekaartje voor BVNG. Een uitspraak waar de positiviteit eraf spat. De kracht van Monique ligt hem in van het begin tot het einde kunnen boeien over een onderwerp waar veel mensen het niet over willen hebben. Een echte aanrader als je eens iets extra’s wilt toevoegen aan je organisatie op het gebied van Palliatieve zorg!

Vergoeding:

De vergoeding voor een Webinar op Maat bedraagt € 347,00 exclusief BTW 21 %.

In combinatie met het Webinar bieden wij voor de aanschaf van extra gidsen een gereduceerd tarief.

 

 

 

 

Meer informatie over Webinar op Maat