Inkijkexemplaar informatiegids ‘De Laatste Levensfase’ hospice, inloophuis.

Praten over je wensen en gedachten over de laatste levensfase is al niet makkelijk of vanzelfsprekend. Wat nu en hoe dan? De informatiegids gaat over thema’s als; ziek zijn, zorg, medische wensen en grenzen en nalatenschap en verhelderende vragen voor later.

 

Gratis inkijk en/of balie exemplaar voor hospices, inloophuizen en zorginstellingen:

Speciaal voor hospices, inloophuizen geven wij gratis inkijkexemplaren weg. Voor in de boekenkast, of de leestafel of om aan diegene te geven die zelf eigen regie wil houden of meer informatie wenst.

De eerste editie is mede dankzij een crowdfundingsactie tot stand gekomen. Tegenprestatie is het beschikbaar stellen van gratis inkijk exemplaren aan hospices en inloophuizen. Uiteraard ben je als zorginstelling, ziekenhuis of andere instelling ook welkom. 

Waarom deze gids?

Dé informatiegids geeft informatie over de fase van ziek zijn, zorgen of zorgen over, palliatieve of terminale fase van het leven. Er is veel ruimte voor eigen notities. Eenmaal doorgenomen en/of ingevuld kan het helpen een goede gesprek te voeren met dierbaren, zorg/professionals, (huis)artsen en anderen. Daarnaast geeft de gids overzicht, inzicht en duidelijkheid.

Warm en liefdevol eigen regie houden?

Een gids voor bewustwording, troost, inspiratie in een moeilijke periode. De ontwikkeling is dat men steeds meer de eigen regie wil houden m.b.t. het afronden van het leven vraagt veel, maar geeft ook duidelijkheid, gesprekken, koers ook voor de naasten.

Hoe kan ik de gids bestellen?

De gids kun je bestellen door het contactformulier in te vullen. Je ontvangt dan inkijk en/of balie exemplaren. In het pakket tref je een  aantal folders van de gids en van onze partners uit jouw regio aan.

Vergeet niet de code inkijkexemplaar te vermelden.

Referenties:

Essentiele informatie en prachtig hulpmiddel Saskia – Coördinator Palliatieve Terminale Zorg

Een zinvol en mooi document, Sylvia – Huisarts

 

Meer informatie over Inkijkexemplaar informatiegids ‘De Laatste Levensfase’ hospice, inloophuis.