Inkijkexemplaar informatiegids ‘De Laatste Levensfase’ hospice, inloophuis of zorginstelling

Praten over je wensen en gedachten over de laatste levensfase is al niet makkelijk of vanzelfsprekend. Wat nu en hoe dan? De informatiegids gaat over thema’s als; ziek zijn, zorg, medische wensen en grenzen en nalatenschap en verhelderende vragen voor later.

Waarom deze gids?

Hoe kun je diegene in de laatste levensfase en zijn of haar naasten meer informatie en/of ondersteuning bieden naast de reguliere zorg en het omgaan met de eindigheid?

Gratis inkijk en/of balie exemplaar voor hospices, inloophuizen en zorginstellingen:

Speciaal voor hospices, inloophuizen en zorginstellingen geven wij gratis inkijkexemplaren weg. Voor in de boekenkast, of de leestafel of om aan diegene te geven die zelf eigen regie wil houden of meer informatie wenst. Als familie, mantelzorger en/of client.

Dé informatiegids geeft informatie over de fase van ziek zijn, zorgen of zorgen over, palliatieve of terminale fase van het leven. Er is veel ruimte voor eigen notities. Eenmaal doorgenomen en/of ingevuld kan het helpen een goede gesprek te voeren met dierbaren, zorg/professionals, (huis)artsen en anderen. Daarnaast geeft de gids overzicht, inzicht en duidelijkheid.

Warm en liefdevol eigen regie houden?

Een gids voor bewustwording, troost, inspiratie in een moeilijke periode. De ontwikkeling is dat men steeds meer de eigen regie wil houden m.b.t. het afronden van het leven vraagt veel, maar geeft ook duidelijkheid, gesprekken, koers ook voor de naasten.

Hoe kan ik de gids bestellen?

De gids kun je bestellen door het contactformulier in te vullen. Je ontvangt dan 2 inkijk en/of balie exemplaren als ook een aantal flyers over de gids en folders van onze partner uit jouw regio.

 

(De informatiegids is medio maart 2020 verkrijgbaar).

Meer informatie over Inkijkexemplaar informatiegids ‘De Laatste Levensfase’ hospice, inloophuis of zorginstelling