Informatiegids ‘De Laatste Levensfase’

Praten over je wensen en gedachten over de laatste levensfase is niet makkelijk of vanzelfsprekend. Wat nu en hoe dan? De informatiegids gaat over thema’s als; ziek zijn, zorg, medische wensen en grenzen en nalatenschap en verhelderende vragen voor later.

Waarom deze gids?

Deze gids kan je helpen om de eigen regie wil houden of een beter beeld te vormen van de eigen gedachte en wensen. Maar ook voor je  partners, familieleden en mantelzorgers, wat komt er op jullie af?

Welke informatie?

Dé informatiegids geeft informatie over de fase van ziek zijn, zorgen of zorgen over, palliatieve of terminale fase van het leven. Er is veel ruimte voor eigen notities. Eenmaal doorgenomen en/of ingevuld kan het helpen een goede gesprek te voeren met je dierbaren, zorg/professionals, (huis)artsen en anderen. Daarnaast geeft het jou en je naasten overzicht, inzicht en duidelijkheid. Koester elkaar en het leven voor mooie momenten en dierbare herinneringen voor nu en later.

Warm en liefdevol eigen regie houden?

Een gids voor bewustwording, troost, inspiratie in een moeilijke periode. De ontwikkeling dat men steeds meer de eigen regie wil houden m.b.t. het afronden van het leven vraagt veel maar geeft ook duidelijkheid, gesprekken, koers ook voor de naasten. Liefdevol, warm, er kunnen zijn voor elkaar, het leven koesteren in met veel liefde elkaar kunnen laten gaan en voor de naasten om straks door te gaan.

Hoe kan ik de gids bestellen?

De losse gids (zonder informatiepakket) is te bestellen voor € 15,00 inclusief BTW en verzending. Je ontvangt de factuur via email op het door jou gebruikte emailadres.

Totaal pakket:

Voor inspiratie en meer informatie, bieden wij je ons totaal pakket aan. De informatie gids aangevuld met de informatie van ons partners uit jouw regio en aangevuld met waardevolle folders en informatie van bijvoorbeeld  KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie), NVVE, Wensambulance en nog meer. Dit totaal pakket kost € 15,00 euro en wordt als brievenbuspakket verzonden (inclusief verzending).

 

 

Meer informatie over Informatiegids ‘De Laatste Levensfase’