Een dierbare tekening

‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden’.

Een foto van een dierbare, een herinnering of gewoon een beeld waar jij blij van wordt….. Dit beeld, gevoel vastgelegd in een tekening.

Door aan een portrettekening een achtergrond toe te voegen, wordt het een hele persoonlijke tekening. Welke toevoeging maakt de tekening voor jou tot een origineel en uniek werk? Hermanna denkt graag met je mee.

Aan de hand van een foto maakt zij de tekening, met of zonder een achtergrond. Samen kijken jullie hoe de foto het meest tot z’n recht komt als tekening. Hoe scherper de foto hoe gedetailleerder Hermanna kan werken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en prijsstelling? De prijsstelling is afhankelijk van het formaat en andere wensen als bijvoorbeeld of een achtergrond bij getekend wordt.

Vul dan het formulier in en Hermanna Dogger – Tekenspoor neemt contact met je op. Of bekijk haar partnerpagina https://jouwlaatstelevensfase.nl/partners/tekenspoor/

Ook voor de informatiegids De Laatste Levensfase heeft Hermanna mooie tekeningen gemaakt. Zie de afbeelding van de omslag hieronder.

Boek het arrangement Een dierbare tekening