Word jij onze Metgezel?

Als Metgezel van JouwLaatsteLevensfase steun je ons in onze missie om meer bewustwording te creëren over de laatste levensfase. Wat is er allemaal mogelijk vanaf het moment dat je weet dat je ongeneeslijk ziek bent? Hoe behoud je de regie over je eigen leven? Waar vind je inspiratie om het leven met elkaar te koesteren en het te doorleven?

Hoe kun je ons steunen?

Metgezel word je door een eenmalige donatie van minimaal €100 of een zelf gekozen bedrag vanaf €100. Je steunt ons om onze activiteiten mogelijk te maken. Of doneer ter nagedachtenis van een dierbare(n). Onze metgezellen zijn zowel privépersonen als families, zzp’ers en mkb-bedrijven. Wij zijn hun super dankbaar.

Wat krijg je ervoor terug:

Elke 2 jaar besteden we tijd en aandacht aan de creatie van een speciaal product dat bedoeld is om mooie herinneringen te koesteren bij leven en voor later. Deze producten zijn breed inzetbaar, dus niet specifiek voor de laatste levensfase. Als Metgezel ontvang bij het uitbrengen een exemplaar per post. Zo introduceerde wij in 2021 het Kookboek der Herinneringen.

Vermelding op de lijst van Metgezellen:

Op onze site vermelden wij de Metgezellen in volgorde van donatie ontvangst. Bij aanmelding ontvangen wij graag de naam die wij mogen vermelden.

Aanmelden Metgezel?

Graag ontvangen wij jouw aanmelding via onderstaand informatie formulier. Wanneer je contact met ons opneemt door middel van dit formulier worden je persoonlijke gegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyregels.

Wil je meer informatie? Dan ben je van harte welkom om via de e-mail of telefonisch contact op te nemen (info@jouwlaatstelevensfase.nl of bel naar 06 – 13341257).

Wanneer je het formulier invult en verstuurt, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.

Metgezel worden?

Schrijf je hieronder in.

Naam(Vereist)
Adres