Waarheen Waarvoor -NH Radio 18 oktober 2020.

Op 18 oktober mocht JouwLaatsteLevensfase / Monique Branse te gast zijn bij NH Radio (regionale omroep van Noord-Holland) in het radioprogramma ‘Waarheen, Waarvoor?’, over leven en dood, maar wel met een glimlach. Het wordt iedere zondag live uitgezonden tussen 07:00-08:00 uur. Dit keer niet vanwege Corona vanuit de radiostudio van NH, Aletta Jacobslaan 9 te Amsterdam maar via de telefoon.

Presentator Koop Geersing; ‘Doel van het programma is om de luisteraar te inspireren met verhalen over leven en dood, ze te betrekken bij die verhalen (die herkenbaar zijn) en een stimulerende start van de zondag te zijn. Zondag is voor velen een bijzondere dag. Een mooi gesprek aan de ontbijttafel met wekelijks een gast, een ‘gewone Nederlander’ met een verhaal, kan een inspirerende start van die dag zijn’.

Het is een mooi gesprek geworden met 3 van mijn favoriete muziekstukken. Luister maar. De radio uitzending is terug te luisteren via https://open.spotify.com/episode/5XzYvlVg7R00WcAzPRRhJf?si=wJ2vLPrISF6AxZurrozCvg

Warme groet, Monique

Terug naar het overzicht

Tags