Ontmoet ons:

Wij delen graag praktische zaken en tips over de laatste levensfase en voor het creëren van mooie herinneringen met jou en je dierbaren. Wij organiseren of nemen deel aan inspiratie bijeenkomsten of een lezing of workshop. Ook kun je ons op beurzen, open dagen en bijeenkomsten tegenkomen door heel Nederland. Kijk eens op de pagina “agenda” waar je ons kunt ontmoeten.

 

Lezing Mantelzorg

“Door haar ervaringen als mantelzorger voor haar eigen moeder met de toehoorders te delen kwam er een mooie interactie tot stand. Het was verbazingwekkend om te mogen zien hoeveel herkenning er was in hetgeen Monique onder de aandacht bracht. Dank je wel.

De reacties van de gasten waren lovend. Fijn dat je dit teweeg hebt kunnen brengen en dat je iets hebt kunnen toevoegen op het gebied van de bewustwording van de mantelzorger”.

Lezing Mantelzorg

Wij geven als het platform JouwLaatsteLevensfase een lezing over Mantelzorg “van last naar liefde”. Hoe blijf je bij jezelf en hoe blijf je staan? Persoonlijke ervaring in een interactieve lezing, met humor en veel waardering en respect voor alle mantelzorgers en zorgvrijwilligers.

Ben je geen mantelzorger of zorgvrijwilliger? Dan is de lezing ook voor jou interessant. 1 op 3 Nederlanders is mantelzorger. Hoe belangrijk is het dat jij begrijpt wat zij doormaken en er ook voor hen kunt zijn in het klein of groot.

De bezoekers van de lezing krijgen inspiratie, inzicht en begrip en een klein presentje mee naar huis  om “verschil te kunnen maken”. Aandacht geven kost weinig, maar betekent veel.

Wil je meer informatie, neem gerust contact op.

Lezing Bas Steman "Morgan, een liefde".

Ook omarmt het platform bijzonder sprekers en schrijvers.

Zo organiseren wij in 2018 samen met Bas Steman lezingen over het boek; Morgan een liefde. Een spannende zoektocht gedreven door een liefde die over een dood heen een weg probeert het vinden.

Bas Steman (1971) schreef o.m. de ‘belevingsbiografie Naakt in de orkaan over Ramses Shaffy en Tinus! Tinus! over Leontien van Moorsel. Naast schrijver is Bas ook dichter, regisseur en presentator bij Omroep Gelderland.

Deze lezingen worden samen georganiseerd met onze partners.

 

‘Ontroerend! Dit verhaal gaat heel veel mensen raken.’ Adriaan van Dis

LEZINGEN EN WORKSHOPS VANUIT DE PRAKTIJK:

Maak kennis met onze partners in jouw eigen provincie. Onze partners delen hun kennis en ervaring en praktische tips graag.

November 2018 zijn wij daarom gestart met het aanbieden van combi lezingen en workshops door partners, in hun eigen provincie.

Deze lezingen worden gratis aangeboden en duren in totaal circa twee uur inclusief pauze en tijd voor het stellen van vragen. Ook het aanbod van de overige partners per provincie wordt betrokken bij deze lezingen.

De workshops worden per provincie georganiseerd en per workshop activiteit verschilt de invulling en prijs.

 

Workshop Levenscollage maken