Visie en Missie

Visie

De visie van het platform is gericht op groei, inspiratie en ontwikkeling van ieders mens-zijn. Wij gaan uit van het principe dat de aangesloten ondernemers al het nodige hebben geleerd en ervaren in hun leven. Dat deze ondernemers hun kennis en (levens)ervaring, maar vooral hun wijsheid met empathisch vermogen kunnen afstemmen en delen wanneer dat nodig is. Naar elkaar, maar vooral naar eenieder die deze steun kan gebruiken als hij of zij te maken krijgt met de laatste levensfase, van zichzelf of een dierbare, binnenkort of in de toekomst.

Missie

Het is onze missie om ondernemers aan het platform te verbinden die, ieder vanuit ieder hun eigen vakgebied, met hun passie, het verschil willen maken in de wereld. Die dus niet alleen kennis, maar vooral wijsheid, te delen hebben.

Onze missie is om ervoor te zorgen dat wij, vanuit het platform, door het organiseren van beurzen, verstrekken van informatieboxen het geven van lezingen,  en het organiseren van koesterarrangementen jou te inspireren het optimale uit jouw laatste levensfase te halen.

Duurzaamheid

Het platform JouwLaatsteLevensfase heeft de intentie om de duurzaamheid te verbeteren en zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. Hieronder enkele voorbeelden hoe wij dat doen:

  • Bewust energiegebruik (LED verlichting, apparatuur uit, ruimte goed ventileren)
  • Groen op de werkplek
  • Verminderen van het gebruik van papier door zoveel mogelijk te digitaliseren
  • Bedrukt papier wordt indien mogelijk hergebruikt op kantoor
  • Afspraken worden zoveel mogelijk gebundeld en/of het gebruik van conference calls
  • Stimuleren van gezonde voeding en leefstijl
  • Aandacht voor goede doelen en/of initiatieven die een relatie hebben met de doelgroep van het platform.

 

Social return

Iets terug doen voor de maatschappij, een bijdrage via social return. Het platform doneert 10 % van de omzet aan een goed doel, voor 2018 / 2019 is dat de Stichting Samenwerkende Wensambulances. Daarnaast werkt het platform samen met de Gresbo Nunspeet voor de postverzending en mailingen.