Sponsoring

Op deze pagina geven wij je graag inzicht in de lopende en gerealiseerde projecten die in samenwerking met sponsoren zijn opgestart of afgerond. Super fijn! We zijn erg dankbaar  voor hun hulp en vertrouwen.

Doel van de uitgaven is om inspiratie en informatie te bieden over de laatste levensfase. Als je bent beland in je laatste levensfase, dan gebeurt er heel veel. Veel met je omgeving, veel met je emoties, en vaak rijzen er ook vragen op: “Hoe kan ik deze periode zo waardevol mogelijk invullen? Wat heb ik nodig en waar kan ik de informatie vinden om zelf de regie te houden? Stichting JouwLaatsteLevensfase denkt met je mee in deze moeilijke periode. Bij ons draait het om een waardevolle invulling van jouw tijd. Zet de tijd naar je hart, het gaat om wat jij nodig hebt.

Wil je meer informatie of iets met ons overleggen? Neem dan contact met ons op.

Lopende projecten:

Informatiegids De Laatste Levensfase:

In april 2023 verschijnt de 2e editie van de informatiegids De Laatste Levensfase (1e druk 2020). Stichting JouwLaatsteLevensfase heeft van ‘Monuta Helpt’ een fraai bedrag mogen ontvangen. Het eerste exemplaar zal worden overhandigd aan uitvaartverzorger en hospicevrijwilliger Pien Gouka tijdens een informatieavond bij het Hospice in Dronten op 18 april 2023. Monuta Helpt en Pien Gouka: dank voor jullie financiële ondersteuning en vertrouwen!

Gerealiseerde projecten:

2021: Het Kookboek der Herinneringen:

Dankzij een succesvolle samenwerking met ‘Voor de Kunst – Crowdfundingsplatform’ en de vele deelnemers is het Kookboek der Herinneringen gerealiseerd. Dit kookboek is hét bijzondere cadeau voor allerlei levensmomenten. Het Kookboek der Herinneringen is een ringband (A4) gevuld met 20 receptenbladen en 7 herinneringsbladen voor foto’s, tekeningen of een andere persoonlijke invulling. Er is genoeg ruimte om zelf inhoud toe te voegen, denk aan recepten uit magazines, kaarten, tekeningen. Zo ontstaat jouw eigen Kookboek. Het was een fijne samenwerking met Voor de Kunst. Vele Kookboeken zijn onder de kerstboom terechtgekomen.

2020: Informatiegids De Laatste Levensfase:

Dit was de eerste crowdfundingsactie van JouwLaatsteLevensfase met ‘Voor de Kunst’. Wat een reis, deze nieuwe vorm van geld vragen en ontvangen. Een intense periode met zoveel waardevolle donaties, woorden, berichten en zelfs een donatie van de Provincie Gelderland waarmee de eerste editie van de informatiegids is gerealiseerd. Dat was een moment om trots op te zijn. Van deze druk zijn er 200 stuks geschonken aan hospices, huisartsenpraktijken, ziekenhuizen en plaatsen waar de gids mag inspireren.

ANBI:

Stichting JouwLaatsteLevensfase heeft nog geen ANBI status. Deze gaan we in 2023 aanvragen.