Uitvaartzorg Eefje Utrecht/Vleuten

Uitvaartzorg Eefje.

Bij Uitvaartzorg Eefje draait alles om een liefdevol afscheid. Daarbij gaat het niet alleen om de dag van de uitvaart, maar ook om de dagen tussen het overlijden en de uitvaart. Ik heb aandacht voor u en jou, ik zie wat er nodig is en ik neem alle tijd. Dat geeft veel rust.

Natuurlijk help ik u om keuzes te maken, maar het zijn úw keuzes. Samen bespreken wij de vele mogelijkheden met elkaar en werken we toe naar een liefdevol afscheid op de dag van de uitvaart. Een afscheid dat past bij de overledene en dat troost biedt. Dit draagt bij aan het moeilijke rouwproces wat zal volgen.

Wie is Eefje?

Mijn naam is Eefje Visser. Samen met mijn vriend en dochter woon ik in Vleuten. Ik geloof erin dat ieder mens uniek is en een waardig en persoonlijk afscheid verdient.

Op jonge leeftijd is mijn man overleden en zag ik voor het eerst hoe een uitvaart geregeld werd. Tijdens deze dagen en ook na de uitvaart begon het te knagen. “Waren dit echt alle mogelijkheden”? “Waarom mocht ik het niet naar eigen wens invullen”? Enerzijds heeft mij dit geremd in mijn rouwproces, maar anderzijds heeft dit een gevoel aangewakkerd dat ik hier iets mee wilde gaan doen in mijn leven.

Een aantal jaren later heb ik mijn baan als psychologe opgezegd en heb ik de studie voor uitvaartbegeleider gevolgd. Vervolgens ben ik gaan werken bij een aantal uitvaartbedrijven. Toch merkte ik dat ik hier mijn visie op afscheid nemen niet in kwijt kon. Daarom heb ik in 2016 de beslissing genomen om Uitvaartzorg Eefje op te richten.

Een keuze waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb en waarin het mij iedere keer weer duidelijk wordt hoe belangrijk een persoonlijk afscheid is voor de verwerking.

Afscheidshuis Vleuten.

5 jaar na de start mijn eigen uitvaartonderneming komt mijn droom uit; Een ruimte aan kunnen bieden waar iedereen gebruik van kan maken na het verlies van een dierbare.

Afscheidshuis Vleuten is een rustige, toegankelijke plek om een overledene op te baren. In het huis zijn 2 afscheidskamers. Omdat u een sleutel ontvangt, kunt u op ieder moment van de dag een bezoek brengen aan uw dierbare.

Neem contact op met Uitvaartzorg Eefje Utrecht/Vleuten