Uitvaartverzorging BijDeHand

Dé uitvaartspecialist waarin (jonge) kinderen afscheid moeten nemen.

Wanneer het duidelijk is dat papa of mama binnenkort komt te overlijden, komen er veel vragen op je af. Niet alleen of je goed verzekerd bent, maar ook hoe je het de kinderen vertelt. Hoe gaan zij hiermee om? Hoe leggen we uit wat er aan de hand is, en welke dingen die we zelf niet goed begrijpen moeten er ook worden uitgelegd.

Op ál die vragen en nog veel meer is Uitvaartverzorging BijDeHand ingespeeld. Met een pedagogische masteropleiding gericht op rouw & verlies, onderwijservaring (onder meer als Hogeschooldocent verlieskunde en beroepsmatig omgaan met rouw- en verliessituaties), de ontwikkelaar van uitvaartspeelgoed en als internationaal spreker wordt Richard Hattink wel de ‘goeroe’ genoemd op het gebied van rouwende kinderen.

Wat doet Uitvaartverzorging BijDeHand?

We helpen jou en jouw gezin voorbereiden op het definitieve afscheid, bereiden samen de kinderen voor op alles wat er op ze af komt, helpen ze begrijpen wat er staat te gebeuren, en betrekken op alle vlakken de kinderen bij de verzorging van de overledene, de dag van de uitvaart, en alles dat daarmee in verbinding staat.

Met een landelijke dekking (ook op de Waddeneilanden) is Uitvaartverzorging BijDeHand dé partner die je betrekt bij het afscheid nemen van het leven.

Neem contact op met Uitvaartverzorging BijDeHand