Tekenspoor

Een beeld zegt meer dan duizend woorden’. Een foto van een dierbare, een herinnering of gewoon een beeld waar jij blij van wordt….. Dit beeld, gevoel vastgelegd in een tekening.

Door aan een portrettekening een achtergrond toe te voegen, wordt het een hele persoonlijke tekening. Welke toevoeging maakt de tekening voor jou tot een origineel en uniek werk? Hermanna denkt graag met je mee.

Aan de hand van een foto maakt zij de tekening, met of zonder een achtergrond. Samen kijken jullie hoe de foto het meest tot z’n recht komt als tekening. Hoe scherper de foto hoe gedetailleerder Hermanna kan werken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en prijsstelling? De prijsstelling is afhankelijk van het formaat en andere wensen als bijvoorbeeld of een achtergrond bij getekend wordt. Vul dan het formulier in en Hermanna Dogger – Tekenspoor neemt contact met je op.

Ook voor de informatiegids De Laatste Levensfase heeft Hermanna mooie tekeningen gemaakt. Zie de afbeelding van de omslag hieronder.

Tekenspoor – Persoonlijke begeleiding bij verdriet en verlies, voor kinderen en jongeren.

Creatief bezig zijn, zelfs als je verdrietig bent…of misschien wel…juist dan. Hermanna biedt ondersteuning of begeleiding aan je zoon, dochter of jullie als gezin. Verdriet, onrust, niet weten wat je voelt en wat er komt…. Hoe lastig is het om hier mee om te gaan, laat staan onder woorden te brengen. Hoe fijn is het dan om iets te kunnen doen, creatief bezig te zijn, iets moois te maken. Dit kan één op één met volop ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding, maar ook in een klein groepje met je gezin of vrienden.

Na het verlies is het mogelijk om op een creatieve manier van een uitvaart iets persoonlijks te maken, kinderen hierbij te betrekken, graag help ik je hiermee.

Creatieve begeleiding:

  • Biedt steun bij verdriet en verlies
  • Zorgt voor troost en afleiding
  • Geeft het kind de mogelijkheid zijn verdriet in beeld te brengen
  • Voor een waardevol creatief moment als gezin
  • Kan van een afscheid iets persoonlijks maken.

 

Neem contact op met Tekenspoor