Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam.

Nabestaandenzorg begint bij leven!

Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam biedt een volledig pakket aan diensten voor mensen die er bewust voor kiezen om bij leven hun zaken zorgvuldig te regelen. Dit biedt veel rust en ruimte om van de goede dingen van het leven te genieten. Immers, wat er ook gebeurt, uw zaken zijn goed geregeld en uw nabestaanden blijven goed geïnformeerd achter. Het behouden van de regie, ook in lastige situaties vormt hiervoor de basis. Deze basis legt u door het invullen van een levenstestament, zowel voor uzelf als voor uw (eventuele) partner.

Elke fase vraagt om een specifieke benadering en ondersteuning, of het nu gaat om een overlijden of het opruimen van persoonlijke bezittingen.

Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam staat u met haar ruime ervaring graag terzijde. Samen brengen we in kaart welke stappen nodig zijn om de veranderde situatie weer in balans te krijgen. Dit varieert van het afhandelen van de financiele zaken en het opruimen van spullen van de overledene tot het invulling geven aan het leven. Stap voor stap gaan we samen door dit proces. Dat geeft rust!

Wij staan u graag terzijde!

Marion Hermans

Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam.

 

Neem contact op met Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam.