Silent Moments Fotografie

Afscheid nemen is misschien wel een van de meest intieme en heftigste momenten uit een leven. Vaak worden gevoelens geparkeerd omdat alle energie gestoken wordt in het regelen van een waardig afscheid.

U wordt geleefd en mist onbewust mooie momenten. Als uitvaartfotograaf zorg ik ervoor dat deze waardevolle momenten worden vastgelegd als blijvend aandenken.

Niet alleen de verdrietige en kwetsbare momenten maar juist ook de liefde voor elkaar en de overledene. Een lach om een anekdote of een troostende arm om de schouder.

Ook voor kinderen is dit erg waardevol. De tastbare herinnering biedt veel houvast in de rouwverwerking en de begeleiding hiervan. Daarnaast kunnen zij op latere leeftijd nog eens terugkijken op het afscheid.

Juist ook in de laatste levensfase is het waardevol om de laatste momenten samen vast te leggen. Dierbaren komen vaak nog dichter tot elkaar nu het afscheid dichterbij komt. Afscheidsfotografie is intiem en biedt later bij de verwerking veel troost.

Het houdt de herinnering levend.

Zonder een afscheidsreportage is er alleen nog de herinnering…

Ik ben Ewald Hendriks, de bevlogen fotograaf achter Silent Moments. De naam zegt het al, ik vereeuwig momenten die stilte met zich meebrengen. Dit kan zijn bij een overlijden of in Jouw laatste levensfase. Maar ook door een dierbaar beeld van jouw lievelingsplekje.

U wordt er even stil van… Dat is waar ik voldoening uit haal in mijn werk!

Wilt u graag meer weten om te kijken wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op!

 

 

Neem contact op met Silent Moments Fotografie