Rood Uitvaartbegeleiding

Graag help ik je met het vormgeven van je eigen afscheid of dat van een dierbaar persoon. Jouw wensen, of die van je naaste, staan hierbij centraal. Ik luister, vertel je wat de mogelijkheden zijn en draag, vanuit mijn ervaring, ideeën aan zodat jij de juiste keuzes kunt maken. Zorgvuldig, passende keuzes die leiden tot een waardevolle herinnering.

Zelf ben ik al jong in aanraking gekomen met de dood door het overlijden van mijn moeder. Wat ik zelf erg heb gemist in deze periode was het betrokken worden bij het afscheid van mijn moeder. Dit heeft mij beperkt in mijn rouwproces waardoor ik hier pas tientallen jaren later echt aan toe kwam. Ik wil laten zien dat dit ook anders kan. Door jou of de nabestaanden te betrekken bij het vormgeven van het afscheid maar ook bij het afscheid nemen zelf. In kleine stapjes, op ieders eigen tempo en eigen wijze. Niets moet of hoort, veel mag en is te regelen, maar vooral: volg  je hart!

Mijn naam is Wendy de Bont, woonachtig in Den Haag en eigenaar van Rood Uitvaartbegeleiding. Bel of mail gerust om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking (gewoon om te kijken of het klikt) of voor het voor het bespreken van je uitvaartwensen.

Of bezoek de website voor meer informatie en om te lezen hoe anderen mijn begeleiding hebben ervaren – www.rooduitvaart.nl  

 

 

Neem contact op met Rood Uitvaartbegeleiding