RondomOverlijden & Praktijk op eigen kracht

Met RondomOverlijden bied Judith Nijland emotionele ondersteuning en praktische begeleiding aan mensen die gaan sterven en hun naasten.

Wat de praktische begeleiding betreft betekent het dat Judith o.a. informatie geeft over wilsverklaringen of het opstellen van een (levens) testament, wat is euthanasie, wat is palliatieve sedatie en geeft informatie over het stervensproces. Judith Nijland bied een luisterend oor en emotionele ondersteuning bij keuzes en levensvragen.

Met RondomOverlijden bied Judith hulp aan nabestaanden. Praktische begeleiding in wat er na overlijden geregeld moet worden. Emotionele ondersteuning waarbij er aandacht is voor rouw en verlies en waarbij Judith de nabestaande bijstaat gedurende het rouwproces met een luisterend oor, begrip en erkenning.

Neem gerust een kijkje op haar website http://www.rondom-overlijden.nl of vul het contactformulier in.

RondomOverlijden werkt samen met Ronald Kersten, wandelbegeleiding van Praktijk op eigen kracht.  Graag stelt Judith Nijland hem graag aan je voor.

Praktijk op eigen kracht verzorgt persoonlijke wandelbegeleiding voor mensen die een dierbare hebben verloren. Met deze wandelbegeleiding biedt Ronald de nabestaanden steun en een luisterend oor en begeleidt ze om weer met zelfregie de veerkracht terug te vinden om met het verlies om te gaan. Deze één op eén wandelingen vinden plaats in de regio Nijmegen.

Naast deze wandelbegeleiding krijgen de nabestaande ook de kans om hun persoonlijke rouwproces vorm te geven middels een online begeleidingstraject, waarbij de herinneringen van de nabestaanden centraal komen te staan.

Voor meer info bekijk de site http://www.praktijk-op-eigen-kracht.nl

 

Neem contact op met RondomOverlijden & Praktijk op eigen kracht