Petra Scholte

Mensen hechten enorm veel waarde aan het behouden van de regie in hun laatste levensfase. Maar het bespreken, regelen en vastleggen stellen velen uit. Ze weten niet waar te beginnen of worden ontmoedigd door de complexiteit, totdat het te laat is en belangrijke zaken niet geregeld zijn.

Ik ben Petra Scholte en mijn hele werkzame leven heb ik in de zorg gewerkt. In 2013 ben ik me gaan specialiseren in palliatieve zorg en heb ik als zorgprofessional in verschillende hospices gewerkt. Ik ben een eigen praktijk gestart waar steeds meer vraag kwam naar voorlichting. Hierop besloot ik een online programma te maken.

‘Bewust in de herfst van je leven’ is een online programma dat ik heb ontwikkeld met als doel zelf de regie te behouden in de laatste levensfase. Onzekerheden en onduidelijkheden worden weggenomen, zodat je met vertrouwen en helderheid kunt navigeren door deze levensfase.

We gaan stap voor stap een duidelijk en overzichtelijk document maken waarin alles is vastgelegd. Ontdek het volledige programma met waardevolle informatie over zorg, uitvaart en nalatenschap. Leer waarom het benoemen van een vertegenwoordiger zo belangrijk is. Begrijp wat er in een wilsverklaring moet staan, krijg inzicht in delicate onderwerpen zoals euthanasie, sedatie en bewust stoppen met eten en drinken.

Ontdek je persoonlijke uitvaartwensen en bereid je voor op een betekenisvol afscheid. Begrijp het cruciale moment om naar de notaris te gaan en duik in de wereld van digitale en emotionele nalatenschap.

Als er vragen zijn die je wilt delen of als je behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek over jouw situatie, behoort één-op-één coaching zeker tot de mogelijkheden.

Jouw reis in de herfst van je leven is een gedeelde reis, met impact op zowel jou als je naasten. Met dit programma sta je sterker en ben je voorbereid op de toekomst.

Neem contact op met Petra Scholte