Moments of Memory

Herinneringsfotografie:

Er zijn momenten in je leven die je voor altijd wil bewaren, in je hart maar ook in beeld, in foto’s. Leuke, lieve herinneringen zoals een bruiloftsfeest, de 1e verjaardag van je (klein)kind, die mooie vakantie samen. Je kunt er met een glimlach op terugkijken.

Maar ook de momenten die die moeilijk zijn , wanneer je afscheid moet nemen.

  • loslaten van je liefste wanneer deze ziek wordt,
  • beetje bij beetje loslaten wanneer je partner of ouder dementerend is.

Juist dan zijn foto’s van gewone, alledaagse maar tegelijk bijzondere en waardevolle momenten zo belangrijk.

  • hoe je altijd op die speciale manier een knuffel van je vader kreeg,
  • hoe je samen zomaar spontaan een dansje door de kamer maakte,
  • hoe je man daar altijd z’n krant las in zijn luie stoel,
  • hoe je ingespannen luisterde naar oma die jou voorlas, dicht tegen haar aan op de bank.                

De momenten van nu zijn een herinnering voor later!

Ik leg ze voor u/ jou vast, in je eigen huis en omgeving. Ik volg jullie onopvallend aanwezig in jullie dagelijkse bezigheden en fotografeer die ene blik, dat moment en dat gebaar van liefde en aandacht.

 

Afscheidsfotografie:

Afscheid nemen van iemand van wie je houdt is verdrietig en moeilijk. Het is emotioneel en intens en daardoor kan er ook veel langs je heen gaan. Naast het verdrietige moeilijke afscheid vier je ook het leven en de liefde van de overledene.

Foto’s kunnen je helpen om te herinneren, de sfeer en het gebeuren opnieuw te beleven. Het is een beeldverhaal waarin de persoon waarvan afscheid genomen wordt centraal staat en de sfeer van het afscheid weergegeven wordt op een manier die u wenst.

Foto’s geven troost en steun en geven een mogelijkheid om met anderen je verdriet en het gemis te delen, vb. met mensen of familie die niet bij het afscheid konden zijn of met jonge kinderen

 

De verdrietige, dierbare en liefdevolle momenten vastgelegd, de foto’s helpen om te herinneren en om te gaan met verlies.. Een persoonlijke reportage van alle momenten die belangrijk voor je zijn.

Neem contact op met Moments of Memory