Memories to keep

Je dierbare loslaten en herinneringen vasthouden. Het klinkt zo eenvoudig, maar het is het moeilijkste wat er is. Kon je al je herinneringen maar in je hand houden… dichtbij je hart.

Memories to keep® helpt je bij het vasthouden van je herinneringen met een unieke creatie: de houten mini urn LittleWood©. Hij past in de palm van je hand, neemt je lichaamstemperatuur aan en geeft het gevoel van houvast. Hiermee maken de urnen het mogelijk om herinneringen zowel letterlijk als figuurlijk vast te houden.

In de kleine urn zit een messing schatkamertje (6 ml) wat zich uitstekend leent voor het opbergen van iets liefelijks dat bij jou fijne herinneringen oproept aan je dierbare; een beetje as, een plukje haar, een briefje, een sieraardje, een bloemetje van een plek waar je geweest bent. Iets dat voor jou de verbinding met je dierbare symboliseert.

De urn leent zich heel goed om een beetje as of een ander aandenken te verdelen onder familieleden zodat ook zij op hun eigen manier het verlies kunnen verweven in hun leven. Want liefde wordt meer als je het deelt.

En door het kleine formaat kun je deze bijzondere urn ook meenemen op vakantie. Zo houd je je dierbare altijd dichtbij.

De LittleWood© is er in zes verschillende uitvoeringen met elk een eigen karakter en houtsamenstelling. Door de variatie in de houtnerf is geen enkele mini urn exact hetzelfde. Zoals ook geen vingerafdruk hetzelfde is.

Harm Rietveld

“Memories to keep® is een Nederlands bedrijf dat ambachtelijke producten maakt uit hout en/of andere materialen met een natuurlijke oorsprong en uitstraling. Aan iedere urn wordt met zorg, liefde en aandacht gewerkt. Mijn missie is om mensen met mijn producten troost en houvast te bieden na verlies of afscheid. “

Maak kennis met de prachtige producten van Memories to keep® op de site. https://memoriestokeep.nl/

Neem contact op met Memories to keep