Marleen Bode persoonlijke ceremonie

 

 

 

Wanneer een afscheid ophanden is, kan ik met u en uw familie de wensen daarvoor bespreken en vastleggen. Als uitvaartbegeleider draag ik zorg voor een persoonlijk afscheid. Ik neem uw familie de organisatie en het regelwerk uit handen, maar nodig uit om mee te denken, mee te werken, mee te helpen waar zij willen. Samen creëren we een persoonlijke uitvaart; een afscheid waaruit uw dierbaren troost kunnen putten om verder te gaan.

Het is mogelijk uw levensverhaal door mij als professioneel spreker te laten optekenen en voordragen. Ik heb met u en uw familieleden een gesprek, waarin dierbare herinneringen aan de orde komen en ervaringen die voor u belangrijk zijn geweest. Ik maak daarna een toespraak en draag deze, na uw goedkeuring, voor bij het afscheid.

Misschien heeft u nooit willen trouwen, maar denkt u daar nu anders over in deze laatste fase van uw leven. Wellicht wilt u de wens van uw partner vervullen, wilt u alles goed geregeld hebben of gewoon samen toch nog deze bijzondere stap zetten in uw relatie.

Als benoemd en beëdigd trouwambtenaar wil ik graag met u en uw partner invulling geven aan de huwelijksvoltrekking om er een gedenkwaardig moment van te maken.

 

Neem contact op met Marleen Bode persoonlijke ceremonie