Maike Bonthuis Voedingsdeskundige

Kwaliteit van voeding voor kwaliteit van leven.

In onze laatste levensfase hopen we allemaal op een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Voor een deel zijn we daarvoor afhankelijk van anderen, zoals artsen, vrienden en familie. Maar gelukkig kunnen wij zelf ook bijdragen aan onze kwaliteit van leven. Soms op een verrassend eenvoudige manier: bijvoorbeeld door de keuze van je voeding. In periodes van kwetsbaarheid is juist voeding een constante basis. Basis van kracht, vitaliteit, maar ook emotie en gevoel.

Allereerst wil je natuurlijk genieten van elke maaltijd. Gelukkig kan lekker eten ook heel gezond zijn. Goede voeding is smakelijk, voedt, verwarmt je, geeft je de energie om je wat beter te kunnen voelen en misschien zelfs een stukje te herstellen. Het kan wellicht fijne herinneringen ophalen.

Als voedingsdeskundige gespecialiseerd in natuurlijke voeding, stel ik graag samen met jou een gezond dagmenu op. Uitgaande van jouw wensen, smaak en mogelijkheden ontwikkelen we een voedingsplan op maat. Daar kijken we zeker ook naar de praktische uitvoerbaarheid. En als je daar behoefte aan hebt, kunnen we zelfs samen proeven en koken.

Neem contact op met Maike Bonthuis Voedingsdeskundige