Irma Wagenvoort

Nadat ik in 2008 in aanraking kwam met rauwe rouw, stond voor mij het besluit vast om mensen in hun rouw en verlies te begeleiden. Hiervoor heb ik de opleiding aan de HGU gevolgd en in 2013 ik met mijn eigen praktijk voor rouw- en verliesbegeleiding begonnen.

Naast de rouw- en verliesbegeleiding ben ik in november 2018 gestart als laatste levensfase begeleidster. Hiermee ga ik in gesprek met mensen over hoe belangrijk het is om je afscheid aan te durven kijken, hoe belangrijk het is het leven op een zinvolle manier te voltooien. In welke vorm dan ook, of dat nu op materieel gebied, emotioneel of spiritueel vlak is. Of dat nu het regelen van verklaringen is, ontmoetingen regelen of het nadenken over een afscheidsdienst is. Een zinvolle afronding van het leven geeft voortbestaanden ruim baan om hun verlies te integreren in hun leven.

Als rouw- en verliesbegeleidster kan ik je helpen het verlies in te passen in jouw leven, zodat je weer grip op het leven krijgt en uiteindelijk het leven weer kunt omarmen. Ik treed je tegemoet met ontvankelijkheid, acceptatie en respect, zodat we elkaar wezenlijk kunnen ontmoeten. Met mijn theoretische kennis, maar nog meer het kennen van het rouwproces van binnenuit, zullen begrip en inzicht met de ontmoetingen groeien.

De Sensi-therapie kan ik extra inzetten om disbalans op mentaal of fysiek niveau op te heffen.

Iedereen die, op welke wijze dan ook, met afscheid, verlies en rouw te maken heeft, is welkom in mijn praktijk. Als jij gehoord wilt worden in je laatste levensfase, of je wordt door verdriet geraakt in je diepste vezels of omdat rouw je leven rauw en moeilijk maakt, als je vragen hebt rond je verwerkingsproces, als je verlangt naar ontmoetingen waar verdriet, nabijheid en verbondenheid hand in hand gaan, dan kun je contact met me opnemen.

Neem contact op met Irma Wagenvoort