Inside Out

 

 

Passie en Begrip zijn denk ik de woorden die het beste bij mij passen als ik moet beschrijven wat het betekend voor mij om therapeut te zijn.

Mijn drive kom uit een persoonlijke ervaring. Rond mijn 30ste kreeg ikzelf de diagnose leukemie. Een zware ziekteperiode welke in de eerste instantie als uitzichtloos werd bestempeld. Tijdens deze periode, welke ik heb ervaren als een mokerslag zowel sociaal, emotioneel, financieel en lichamelijk heb ik diverse ups en downs gekend.

Hieruit is mijn wens en enorme drive ontstaan dat het anders kan en moet.

Een ziekte heeft u vaak niet alleen, het heeft invloed op uw hele omgeving.

Tijdens mijn werk in het ziekenhuis en voor diverse hulpverleners en instanties bleef ik aanlopen tegen hetzelfde probleem. Tijd is geld! Voor een behandeling staat een bepaalde tijdsspanning en daarna is de volgende aan de beurt. Maar wat nou als u 5 minuten voor het einde van uw consult heel verdrietig wordt? Of u net het gevoel heeft toch iets belangrijks te willen vertellen? Hoe gaat u dan naar huis als de therapeut zegt; “ik zie u volgende week weer”? Op basis hiervan heb ik besloten dat ik dit anders wil invullen.

Naast rouw- en stervensbegeleiding heb ik mij gespecialiseerd op meerdere gebieden. Zoals fysiotherapie en herstel- en balanstrainingen, spycho onco- en hypno therapie en EMDR. Maar ook op diverse massage therapieën als oncologische voet- en hand zorgmassage (medische pedicure), touch touch therapie en klankschaalmassage Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste (visagiste) met aantekening oncologie/farmacologie kan ik u van advies of een behandeling voorzien.

In het buitengebied van Nieuw-Vossemeer hebben we een mooi onderkomen in een prachtige rustige omgeving. Hier kan ik in alle rust zelf bepalen hoeveel tijd een behandeling nodig heeft. Binnen de praktijk kan ik diverse behandeling uitvoeren en ondersteuning bieden zowel binnen als buiten. Dit geeft een behandeling op maat in een relaxte sfeer.

Je kunt contact opnemen met Monique via het contactformulier of 06104475542.

Monique organiseert balans weekenden, workshops voor mantelzorgers met thema’s als verlies en rouw, stervensbegeleiding en zingeving. Zij werkt hiervoor samen met Petra Kors (Reis van het Leven, partner van het platform in Zuid Holland).

 

Neem contact op met Inside Out