Een Tijdelijk Grafdoek

Het overlijden van een dierbare. Het liefst denken we er niet aan en praten we er niet over. Toch is het waardevol dit beladen onderwerp bespreekbaar te maken, om zo de begrafenis maar ook de periode erna een mooie invulling te geven. Een tijdelijk grafdoek kan hier een bijdrage aan leveren.

In de periode direct na de uitvaart wordt het graf het meest bezocht. Het gedenkmonument is dan nog niet geplaatst; het is nog niet klaar, de grond is nog niet voldoende ingeklonken of het monument is nog niet uitgezocht. Het graf heeft hierdoor een anonieme aanblik.

Tijdelijkgrafdoek.nl biedt hiervoor de oplossing: een tijdelijk grafdoek maakt het graf persoonlijk, herkenbaar en vertrouwd.

Het plaatsen is zeer eenvoudig en kan door één persoon worden gedaan. Het doek blijft netjes op zijn plek dankzij de meegeleverde grondpennen. De bedrukking is UV-bestendig waardoor het weer het doek niet zal aantasten. Daarnaast zitten er kleine gaatjes in het PVC-doek zodat regen niet op het doek zal blijven staan.

Laat de herinnering spreken.

Neem contact op met Een Tijdelijk Grafdoek