Cobi Kempe Zorg in Rouw

Cobi Kempe van Cobi Kempe, Zorg in rouw is een gecertificeerd nabestaandenbegeleider en heeft veel ervaring in het werken met mensen in de laatste levensfase.

Zij bied een luisterend oor aan wie wil praten over pijn, angst en gevoelens. Zij staat open voor vragen rondom ziekte, zorg en rouw.  Het is mogelijk om zaken rondom het afscheid te bespreken, zodat u uw nabestaanden kunt ontzorgen.

Zorg voor nabestaanden: na een overlijden komt er veel op u af. Niet alleen alle emoties, maar ook administratief. Bij de afhandeling moet u denken aan verzekeringen, pensioenen, erfrecht, bankzaken, het opzeggen van lidmaatschappen, contributies en abonnementen. En niet te vergeten uw digitale erfenis. Dit alles kan enorme druk geven en een chaos worden in uw hoofd. Hoe krijgt u dat allemaal inzichtelijk? Als nabestaandenbegeleider kunt u uw emoties met mij delen en sta ik naast u om de papierwinkel overzichtelijk te maken. Zo krijgt u rust in uw hoofd. Rust om de rouwarbeid op te pakken.

Nabestaanden krijgen advies en houden de regie in eigen handen.

De eerste afspraak is altijd een gratis kennismakingsgesprek. Ik leg mijn werkwijze uit en samen kijken we wat bij u past. Pas daarna besluit u of ik u mag begeleiden in de laatste levensfase en/of als nabestaandenbegeleider.

Daarna spreken we nog enkele keren af. Dat doen we bij u thuis, in vertrouwde omgeving. Meestal zal het gesprek 2 uur duren.

Warme groet, Cobi Kempe

 

Neem contact op met Cobi Kempe Zorg in Rouw