Memento Blue Pebbles by Royal Delft – Webinar 19 oktober 20.00 uur

In gesprek met Joffrey Walonker, design manager Royal Delft Group. Hoe is deze uniek collectie tot stand gekomen? Daarover en nog meer in dit Webinar. Ben jij erbij? Aanmelden kan via de link https://jouwlaatstelevensfase.webinargeek.com/memento-blue-pebbles-by-royal-delft

De designers, ambachtslieden en meester-schilders hebben met liefde, zorg en aandacht gewerkt aan de ontwikkeling van handgeschilderde decoraties die passen bij de persoonlijke herinneringen verbonden aan het verlies van een dierbare. De handgeschilderde decoraties komen voort uit vele vormen van inspiratie. Metaforen, symbolen en patronen met allemaal een andere oorsprong. Diverse kunststijlen gebaseerd op de wisselende natuur, de levensloop, heimwee en verlangen, transformatie en de eeuwige liefde.

De Memento Blue Pebble is beschikbaar met 12 verschillende dessins. Er is ook een mogelijkheid om een eigen decoratie toe te voegen.

Wie kent hen niet? Royal Delft is de laatst overgebleven Delfts aardwerkfabriek uit de 17e eeuw (voorheen Porceleyne Fles). Hier wordt het wereldberoemde Delfts Blauw volledig met de hand geschilderd volgens eeuwenoude tradities. Zo ook de Memento Blue Pebbles. 

Aanmelden kan via de link https://jouwlaatstelevensfase.webinargeek.com/memento-blue-pebbles-by-royal-delft

Terug naar het overzicht