Wat kun jij betekenen? – boeken box

Hoe nu verder? Hoe kun je “er zijn”? Begrijp de laatste levensfase beter. Deze Boeken-box voor speciaal voor jou als mantelzorger met een partner of dierbare met een ziekte of in de laatste levensfase samengesteld.

Het nadenken over de consequenties van ziekzijn of een naderend het einde van de leven is confronterend en niet het leukste onderwerp om het over te hebben. Er zijn zoveel vragen. Ook wil je niet altijd de nadruk op de negatieve aspecten.

Wat kun jij betekenen in deze levensfase? Deze boeken-box geeft je handvatten om samen te ontdekken wat voor jullie de juiste keuzes zijn. Maar ook inspiratie om mooie herinneringen te maken, te koesteren en te delen.

Bestel de boeken-box voor € 55,00 inclusief BTW en verzendkosten voor bezorging in Nederland. De boeken-box wordt verzonden d.m.v. een brievenbus verpakking. Je hoeft er dus niet voor thuis te zijn om de boeken-box te ontvangen.

Wat gaan we je toesturen aan informatie?

  • Boek ‘Ja Dokter, Nee Dokter’. Handige tips en ervaringen van een ‘patiënten reis’ in de zorg. Je gaat naar een dokter, maar voor je het weet sta je weer buiten met een verwijzing. En jij vraagt jezelf af: wat zei de arts eigenlijk? Herkenbare situaties, een flinke dosis humor en veel tips. Met deze informatie verloopt jouw doktersbezoek voortaan heel anders.
  • Themaboekje ‘Wat kun je doen als je pijn hebt’. Informatie over verschillende vormen van pijn en de behandeling daarvan. Pijn is datgene wat je ervaart, niet alleen een lichamelijk ongemak maar het kan ook in je hart of ziel zitten. Vaststaat dat pijn subjectief is en verschilt per persoon.
  • Het Vriendenboek voor ziekenboek is een hip DIY invulboek. Dit prachtig vormgegeven vriendenboek met illustraties van Saskia van der Linden is een leuk kado voor iemand die een operatie moet ondergaan, met een gebroken been op bed ligt of al langer ziek is. De zieke geeft het boek aan vrienden en familie die op bezoek komen, zij vullen het in en geven het weer terug. Of geef een volledig ingevuld boek kado. Een boek voor onbetaalbare herinneringen.
  • Boekje ‘Wat als je je leven verliest”. Een verhelderend boekje over keuzes maken in de laatste levensfase; o.a. het verschil tussen euthanasie en palliatieve sedatie, juridische aspecten en nog veel meer.
  • Een editie van het magazine ‘Pal voor U’. Vol verhalen, blogs, tips voor als je partner ziek is of voor de laatste levensfase. Wat zijn belangrijke keuzemomenten in die fase? De meest recente uitgave wordt aan het informatiepakket toegevoegd. In de achtste editie stond bijvoorbeeld een mooi en persoonlijk verhaal van Foppe de Haan. Op jonge leeftijd verloor hij zijn moeder, zij was psychisch ziek.
  • En we vullen de boeken-box aan met folders en informatie van de partners van het platform uit je eigen provincie.

 

Maar vergeet jezelf ook niet. Doe mee met onze 14 dagen ‘Zorg voor jezelf’ Challenge. Kleine oplaad momenten voor jezelf om te kunnen blijven ondersteunen als mantelzorger. Klik op deze link om je aan te melden voor deze ‘gratis’ Challenge.

https://jouwlaatstelevensfase.nl/mantelzorg/mantelzorg-challenge/

 

Meer informatie over Wat kun jij betekenen? – boeken box