Goed gesprek

De laatste levensfase confronteert ons met indringende vragen die complexe gevoelens oproepen waar geen simpele antwoorden of snelle oplossingen voor zijn. Je bestaan staat misschien op zijn kop. Levensvragen worden urgent: Wat nu? Waarom ik? Wat voel je, wat leeft er van binnen en volg jij je hart?

Praat je over jouw levensvragen met je partner, kinderen of vrienden? Zij kennen jou als geen ander en staan je met liefde, aandacht bij in jouw proces. Heb je ervaren hoe goed het is af en toe deze gedachtes of vragen te delen?

Maar het kan ook zijn dat je denkt of voelt dat je alleen staat met je vragen. Of dat je jouw naasten niet wilt belasten of gevoelens van eenzaamheid ervaart. Soms raak je geïsoleerd door het verlies van werk, invulling van de dagen, contacten of blijf je hangen in negatieve gedachten.

Aandacht voor jou van mens tot mens:

Als je alleen staat met je bestaansvragen of deze niet wilt delen met je naasten, dan bieden wij jou een luisterend oor aan zonder oordeel. Gewoon een gesprek van mens tot mens. We kunnen ook het gesprek hierover met je naasten begeleiden.

Het eerste gesprek (telefonisch) van circa 45 minuten is gratis. Na dit gesprek bekijken we samen of je een voortzetting wenst met onze levensluisteraar of een gesprek met één van de specialisten van het platform. Wat past er het beste bij jouw wensen en/of situatie.

Vervolg:

Wil je een vervolg voor een gesprek waarbij wij verder gaan op jouw levensvraag/bestaansvragen? Dan maken we hiervoor een nieuwe afspraak voor een gesprek per telefoon of een persoonlijk gesprek op een locatie dichter bij jou of thuis. De levensluisteraars van het platform vragen hiervoor een tarief vanaf € 50 per uur inclusief BTW. (verschilt per levensluisteraar/provincie).

Het maken van een afspraak:

Voor het maken van een afspraak voor een gesprek over je levensvraag of andere vragen kun je ons contactformulier invullen. Ook kun je hier aangeven op welk tijdstip wij contact met je op kunnen nemen.

 

Onze levensluisteraars:

 

Meer informatie over Goed gesprek