Ontmoet ons live:

Algemeen:

JouwLaatsteLevensfase kan ingezet worden op events, open dagen en bijeenkomsten. Wij geven lezingen, workshops om inspiratie te bieden het optimale uit de laatste levensfase te halen. Voor meer informatie over de mogelijkheden mail dan naar info@jouwlaatstelevensfase.nl.

Inspiratie dagen

Op onze inspiratiedagen advies over praktische zaken en tips voor de laatste levensfase en voor het creëren van mooie herinneringen te creeren met je dierbaren.

  • heb je vragen over voeding?
  • hoe breng ik rust in mijn huis en hoofd?
  • hoe kan ik langer thuis blijven?
  • wat speelt er allemaal rondom een laatste levensfase?
  • kennis maken met de mensen achter het platform?

Je bent van harte welkom. Onze inspiratiedagen zijn:

  • Goed bereikbaar en hebben ruime parkeergelegenheid
  • Minder mobiel? Ook dan kun je ons goed bezoeken
  • Altijd gratis en een gastvrij ontvangst.

Bekijk de agenda voor data en meer informatie over wie je daar kunt ontmoeten.

Lezing Mantelzorg

Wij geven als het platform JouwLaatsteLevensfase een lezing over Mantelzorg “van last naar liefde”. Hoe blijf je bij jezelf en hoe blijf je staan? Persoonlijke ervaring in een interactieve lezing, met humor en veel waardering en respect voor alle mantelzorgers en zorgvrijwilligers.

Ben je geen mantelzorger of zorgvrijwilliger? Dan is de lezing ook voor jou interessant. 1 op 3 Nederlanders is mantelzorger. Hoe belangrijk is het dat jij begrijpt wat zij doormaken en er ook voor hen kunt zijn in het klein of groot.

De bezoekers van de lezing krijgen inspiratie, inzicht en begrip en een klein presentje mee naar huis  om “verschil te kunnen maken”. Aandacht geven kost weinig, maar betekent veel.

Wil je meer informatie, neem gerust contact op.

Lezing Bas Steman "Morgan, een liefde".

Ook omarmt het platform bijzonder sprekers en schrijvers.

Zo organiseren wij in 2018 samen met Bas Steman lezingen over het boek; Morgan een liefde. Een spannende zoektocht gedreven door een liefde die over een dood heen een weg probeert het vinden.

Bas Steman (1971) schreef o.m. de ‘belevingsbiografie Naakt in de orkaan over Ramses Shaffy en Tinus! Tinus! over Leontien van Moorsel. Naast schrijver is Bas ook dichter, regisseur en presentator bij Omroep Gelderland.

Deze lezingen worden samen georganiseerd met onze partners.

 

‘Ontroerend! Dit verhaal gaat heel veel mensen raken.’ Adriaan van Dis