Retraite weekend op de Veluwe

Er even tussen uit

3 daagse “Aandacht-retraite” om tot jezelf te komen in de Veluwse bossen. We verblijven in ons “huiskamer” hotel in Vierhouten. Even weg van de dagelijkse beslommeringen, met ruimte en aandacht om stappen te zetten om je (innerlijke) kracht te (her)vinden. De verbinding met jezelf en je gevoel. Hoe ga ik nu verder? Hoe zorg ik voor ruimte en licht in mijzelf?

Naast persoonlijke aandacht-sessies is er voldoende vrije tijd over om van de mooie omgeving te genieten, een wandeling te maken, rust te zoeken of een goed gesprek te voeren met de ander gasten en/of mantelzorgers/naasten.

Onze gasten hebben allen een laatste levensfase voor zich. Dit kan zijn omdat er een ziekte of dementie is geconstateerd, of je terminaal bent verklaard.

Ons arrangement is gericht op kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 8 personen. Om te borgen dat ook thuis de communicatie of steun blijft, adviseren wij een eigen gast mee te nemen. Dit kan een partner, kind, vertrouwenspersoon of vriend(in) zijn. Ook de emotie-coach en extra begeleider verblijven in het hotel. Het wordt een weekend waarna je opgeladen naar huis gaat. In ontspannen sferen komen vaak de mooiste gesprekken tot bloei die zorgen voor de meest dierbare herinneringen.

De eerste data voor de weekenden worden binnenkort vermeld op deze site. Wilt u als één familie een weekend organiseren. Ook dat kan. Alles staat klaar voor een gastvrij welkom. Natuurlijk kan er rekening worden gehouden met individuele wensen en beperkingen. Alles is bespreekbaar als het bijdraagt aan een onvergetelijk weekend samen.

 

Wilt u meer informatie over dit retraite weekend?

Wij sturen graag de uitgebreide informatie toe. Of bel gerust.

 

 

Boek het arrangement Retraite weekend op de Veluwe