Vier het leven

Wat doet Vier het Leven?

Vier het Leven organiseert film-, museum-, theater-, en concert-arrangementen voor mensen op leeftijd met als doel eenzaamheid onder de groep kwetsbare ouderen tegen te gaan.

Vier het leven inspireert, brengt mensen samen en zorgt ervoor dat ouderen mee blijven doen en onderdeel blijven uitmaken van de maatschappij. De stichting heeft een landelijke dekking en is actief in 280 gemeenten.

Persoonlijke aandacht:
De kracht van Vier het Leven zit in de persoonlijke aandacht en het wegnemen van drempels. De ouderen worden thuis opgehaald door een vrijwilliger van Vier het Leven. Samen met andere gasten gaan zij gezellig naar een bioscoop, theater of museum in hun buurt. Zij genieten van koffie of thee vooraf en een pauzedrankje aan een speciaal voor Vier het Leven gereserveerde tafel. Na afloop worden de gasten weer veilig thuisgebracht. Met de hulp van 1.900 fantastische vrijwilligers hebben zo inmiddels meer dan 120.000 ouderen kunnen genieten van een heerlijke middag of avond uit.

Wilt u meer weten over de activiteiten Vier het Leven of over de verschillende mogelijkheden om de stichting financieel te steunen? Dat kan via de website www.4hetleven.nl of u kunt telefonisch contact opnemen: tel. 035-5245156