Stichting Make a Memory

Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.

De foto’s bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies.

We zijn via het telefoonnummer 06 533 99 244 dag en nacht bereikbaar, 365 dagen per jaar.
Met een landelijk netwerk van ruim 120 professionele fotografen worden thuis of in het ziekenhuis foto’s gemaakt. De ouders ontvangen kort daarna een boekje met vijf afdrukken en een USB-stick met alle foto’s in hoge resolutie.

Ook ontvangen ouders daarbij een brief, verklarende dag de auteursrechten van de foto’s aan hen worden overgedragen. Onze vakfotografen leveren kwalitatief hoogstaande beelden zonder een eigen titel te claimen. Ze werken belangeloos en hun werk onderscheidt zich in positieve zin technisch en inhoudelijk van de foto’s die ziekenhuispersoneel en ouders zelf kunnen maken.

Voor de ouders zijn er geen kosten verbonden aan het ontvangen van foto’s van Make a Memory. Alle onkosten worden gedragen door sponsoren, donaties, schenkingen en andere wettige inkomsten.

Stichting Make a Memory bestaat al ruim 12 jaar en we onderscheiden ons op discretie, continuïteit en onzichtbare aanwezigheid. Meer informatie vind u op onze website http://www.makeamemory.nl.