We stellen ons aan je voor

Jouw Laatste Levensfase is een platform opgericht voor mensen die met de eindigheid worden geconfronteerd. Omdat het jouw eindigheid betreft of als naasten, dierbare.

Welke tijd rest er nog? Ons hele team staat klaar voor deze mensen en hun partners met een heel praktische dienstverlening; het organiseren van waardevolle tijd!

Soms ben je heel lang een patiënt, of misschien zijn er door ouderdom zoveel gebreken opgetreden dat behandeling niet meer mogelijk is. Er is vaak al veel dat je niet meer kan.

Jouw Laatste Levensfase inspireert ook om het leven te vieren. Door de laatste periode van je leven een liefdevolle en zinvolle invulling te geven.

Natuurlijk zijn ook jouw naasten welkom om contact op te nemen. Wij luisteren graag naar je verhaal of vraag. Neem daarom gerust eens contact met ons op voor een goed gesprek.

 

Monique Branse, oprichter platform, inspirator, spreker:

Warme persoonlijkheid, compassievol en altijd klaar voor de strijd richting een positief bestaan. Monique is een harde werker maar kan ook keihard relaxen met een goed boek.

 

Ellen Kamphuis, duizendpoot en rustbrenger:

Zorgzaam en kan luisteren als de beste. Oog voor detail. Gek op wandelen, reizen en droomt van vrijheid om met haar VW bus de wereld te ontdekken.

 

 

 

Terug naar het overzicht