Workshop ‘In Your Eyes’ – Levenscollage en foto

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/05/2019
00:00 - 17:00

Locatie
Het Bezinningshuis


In deze workshop ga je een levenscollage maken en er wordt een mooie ‘in your eyes’ foto van je gemaakt.

Levenscollage:
Het maken van een collage biedt gespreksstof over je leven, kan je nieuwe inzichten geven, en je levenskracht versterken. Het is prettig om op een intuïtieve manier bezig te zijn en hetgeen wat in jou leeft te verbeelden.

Bij het maken van je collage maak je gebruik van bestaande beelden en woorden uit tijdschriften. Deze ga je opnieuw samenstellen tot een beeld wat bij jou past. Je kan al je creativiteit hierin kwijt en bent niet gebonden aan bepaalde ‘regels’. Deze workshop wordt gegeven door Marian Sterke. Zij heeft een creatieve achtergrond en maakt levensboeken. Daarnaast begeleidt ze mensen in een laatste levensfase.

Foto ’In your eyes’:
Het mysterie van de liefde gevat in een beeld. Eén model, één fotograaf, één vraag: denk aan iemand waar je van houdt. Verrassend, ontroerend, kwetsbaar, raak. Een wereld in één blik. Een foto die een verhaal vertelt.
In Your Eyes is een project van fotograaf Marcel Kolenbrander.

Onstaan vanuit een passie voor fotografie en een nieuwsgierigheid naar verhalen van mensen. Echte mensen, met echte verhalen. Die unieke verhalen, over liefde in al haar vormen, legt Marcel in In Your Eyes vast in foto’s van ogen. Ogen die uitnodigen naar binnen te kijken. Ga zelf liefdevol op de foto. Een prachtig beeld van jouw ogen met je geliefde voelbaar in jouw blik…

Prijs: 50,00 per persoon inclusief materiaal, koffie/thee en een eigen ‘in your eyes’ foto.
Datum: 8 mei van 13:30-17:00 (inloop vanaf 13:15)
We werken in kleine groepen van minimaal 5 tot maximaal 10 personen.

Aanmelden? Neem dan contact op via marian@sterkestervensbegeleiding.nl of
info@jouwlaatstelevensfase.nl.

Workshop 'In Your Eyes' - Levenscollage en foto

Terug naar het overzicht