Webinar met Marion Weij – De Minnebox

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 18/05/2022
20:00 - 21:00


Minnebox, de herinneringen­doos om nu iets tastbaars achter te laten voor later

Afscheid nemen vraagt om fijne herinneringen. Al helemaal als jouw levenseinde door ziekte helaas eerder komt dan gehoopt. Het verdriet om je (klein)kinderen niet te zien opgroeien en om dierbaren te moeten missen, is groot.

Daarom heeft Marion Weij de Minnebox ontwikkeld: een verzamelplaats voor herinneringen. Met deze herinneringendoos geef jij de mensen die achterblijven, het meest dierbare cadeau dat zij zich kunnen wensen. Iets tastbaars en blijvends, waarvoor je samen op zoek gaat naar herinneringen van nu voor later.

Marion Weij, ceremoniespreker- en schrijver en bedenker van de Minnebox is partner van Stichting JouwLaatsteLevensfase. Marion heeft een missie: de dood luchtiger en draaglijker maken. In haar eerdere werk in de uitvaartbranche en in de ouderenzorg kreeg zij veel met overlijden te maken. Daar heeft zij ervaren dat de dood een lastig aspect is van het leven. Maar dat je het makkelijker kunt maken, door erover te praten en de emoties er te laten zijn.

Waar leven stopt, beginnen de eindeloze herinneringen. Om die herinneringen niet te vergeten, heeft zij de Minnebox ontwikkeld. Omdat Marion gelooft dat we rouwen mooier en toegankelijker mogen maken. En omdat zij  begrijpt hoe belangrijk het is om je dierbaren op een voor jou zo mooi mogelijke manier achter te laten.

Mensen zijn mooi en hebben altijd een verhaal. Ik help je graag om jouw verhaal levend te houden. Nu en in de toekomst.  Het leven is helaas eindig, maar de herinneringen zijn er door de herinneringendoos voor altijd.

jean@haasbroek.net

Webinar met Marion Weij - De Minnebox

Reserveer nu!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Terug naar het overzicht