Webinar In Gesprek met Jannet Wiegersma Verpleegkundig Specialist/schijver

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 16/03/2021
20:00 - 21:30


Op 16 maart gaan we ‘In Gesprek Met’ Jannet Wiegersma. Schrijfster van het boek ‘Leren lopen op je handen’ en verpleegkundig specialist mammapoli in het Flevoziekenhuis.

Ben je ziek en heb je het gevoel dat je leven op z’n kop staat? De strijd aan gegaan met je ziekte en doodop van het geworstel? Het gevoel dat er een hele brei in je hoofd zit? Blijf je piekeren, moeite met  concentreren en slaap je slecht? Dan is dit Webinar wat voor jou!

Wanneer je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent is je eerste reactie vechten, vluchten of bevriezen om jezelf nog even te beschermen voor de dreiging die ziek zijn met zich mee brengt. Ik voeg er graag een vierde optie aan toe: ‘Leren lopen op je handen’, je leven staat immers op zijn kop! Het betekent hulp aanvaarden, vertragen en dingen loslaten die je tot nu toe zo belangrijk vond.

Ziek zijn is een ontdekkingstocht naar je eigen identiteit, wie ben je en wat beweegt je. Je leert  kijken vanuit een ander perspectief. Het vertrekpunt is je ziekte, maar vaak gaat het over het leven zelf. Je oude ik is er niet meer, maar wie ben je dan wel?

Webinar In Gesprek met Jannet Wiegersma Verpleegkundig Specialist/schijver

Reserveer nu!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Terug naar het overzicht