Webinar In Gesprek met – Gera Janssen Vannu en voor later

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 25/02/2021
20:00 - 21:30


Wat we doen is ‘het verhaal vertellen’. Het verhaal achter de onderwerpen, diensten, producten m.b.t. de laatste levensfase. Over zorgen over, ziek zijn, zorgen voor, palliatief of terminale fase van het leven. Bijvoorbeeld over het koesteren van het leven, hoe dan m.b.t. praktische zaken en andere onderwerpen gericht op de laatste levensfase.

Op 25 februari 2021 gaan we in gesprek met Gera Janssen (partner Gelderland) over nalatenschap. Het exacte onderwerp volgt nog. Aanmeldingen kan zeker al. We houden je dan op de hoogte van de exacte invulling van de avond.

Als u er niet meer bent, dan is het prettig om financieel zaken goed geregeld te hebben. Hoe blijven de mensen die u lief heeft achter? Geen alledaags onderwerp, maar wel zo belangrijk om dit goed te regelen. Er zijn verschillende mogelijkheden om zaken te regelen voor u of voor uw onderneming. Wij begeleiden u graag door de diverse mogelijkheden.

  • Wensen en mogelijkheden worden besproken en vastgelegd in een beschermde digitale omgeving
  • Elke 3 jaar een check of uw nalatenschap nog passend en actueel is
  • Geen omkijken bij het moment van overlijden, wij regelen alles.

Van nu en voor later, voor testamenten, schenkingen, overlijden en erfenis/belasting. Maar ook voor advies en begeleiding op het gebied van taxaties, aankoop en/of verkoop van uw woning.

Gera Janssen:

Het gezicht achter van Vannu en voor later is Gera Janssen. Gera is al ruim 20 jaar actief in de financiële dienstverlening en is in 2014 beëdigd als RegisterExecuteur. Ook is zij aangesloten bij de landelijke organisatie en is zij momenteel één van de RegisterExecuteurs in Nederland. Gera heeft bij Vannu en voor later een team achter zich staan zodat er altijd iemand is die uw eventuele vragen kan beantwoorden.

Gera wordt gedreven door de verschillende aspecten van het leven, dagelijks is zij bezig om de mensen om haar heen goed na te laten denken over grote en belangrijke (financiële) beslissingen in het leven. Vaak wordt er niet goed of te kort stilgestaan bij het overlijden. Ook wordt het regelen van de nalatenschap vaak uit het oog verloren. De ervaring leert dat de meeste mensen nog niet bezig willen zijn met de mogelijkheid tot overlijden omdat zij midden in het leven staan. Gera wilt juist dit onderwerp bespreekbaar maken, want helaas krijgt iedereen vroeg of laat, verwacht of onverwacht te maken met een overlijden.

Gera is ervaringsdeskundige en heeft meerdere malen van zeer dichtbij meegemaakt wat er bij komt kijken als iemand komt te overlijden. Omdat veel zaken vooraf niet besproken worden, weet zij als geen ander waar u mee te maken kunt krijgen.

 

Webinar In Gesprek met - Gera Janssen Vannu en voor later

Reserveer nu!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Terug naar het overzicht