Wandeling ‘Aandacht voor sterven’

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 24/05/2022
10:00 - 11:30


Wandeling ‘Aandacht voor sterven’

Het Landelijk Expertisecentrum Sterven organiseert jaarlijks op 24 mei de Nationale dag ‘Aandacht voor sterven’, opdat sterven weer als onderdeel van het leven wordt gezien.

Marlies Hoekman – Met Aandacht Loslaten steunt dit mooie initiatief graag en organiseert op 24 mei 2022, zowel om 10.00 uur als om 14.00 uur een wandeling.

Deze dag nodigt uit om stil te staan bij de eindigheid van jouw leven en dat van jouw naasten. Vroeg of laat worden we er allemaal mee geconfronteerd, niet dikwijls geheel onverwachts. Praten over het levenseinde, hoe moeilijk soms ook, zorgt juist vaak voor ruimte om het leven écht te leven.

Wandelen brengt ons letterlijk in beweging. Geïnspireerd door de natuur, doen we een stapje terug uit de hectiek van ons dagelijks leven. Er ontstaat ruimte voor zingeving en zinbeleving. Door stil te staan bij onze sterfelijkheid, komen we als vanzelf in contact met de essentie van het leven.

Wandelt je mee?

We wandelen (in een kleine groep van maximaal 8 personen) ca. 5 km over de zowel verharde als onverharde paden van landgoederen Hoenlo en het Nijendal in Olst. Na afloop kan er nog even worden nagepraat onder het genot van een kopje koffie/thee. Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden voor de wandeling kan tot en met 20 mei 2022 door een mail te sturen naar marlies@metaandachtloslaten.nl, te bellen met 06 – 27 10 80 60 of via www.metaandachtloslaten.nl/nieuws-activiteiten.

 

Wandeling ‘Aandacht voor sterven’

Terug naar het overzicht