Vragenuurtje Pauline van Veen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 04/10/2018
09:45 - 11:00

Locatie
Kultuurhus Beltrum


Vanaf 6 september is Pauline van Veen iedere donderdagmorgen te vinden geweest in Kulturhus De Wanne in Beltrum onder de naam ‘Vragenuurtje’.

Pauline:

Ik wilde hier vooral zijn als MENS achter de uitvaartbegeleider. En als mens wil ik graag iets voor de ander betekenen. Bijzondere ontmoetingen en mooie gesprekken. Gesprekken van mens tot mens. Dit maakt mij van binnen heel blij en geeft mij inspiratie en kracht om door te gaan op mijn pad. En om op dit pad dichtbij mezelf te blijven; werken vanuit mijn hart met passie ♡.

Ook vanaf september zal ik op donderdagochtend weer aanwezig zijn in Kulturhus De Wanne (Mariaplein 6 Beltrum) van 9.45 tot 11.00 uur. Kopje koffie of thee drinken, luisteren naar je verhaal of samen een trooststeen maken. Wanneer je vragen hebt die met (een) uitvaart of de laatste levensfase te maken hebben, van welke aard dan ook, kun je ze altijd stellen. Ik zal zoveel als mogelijk de vragen beantwoorden of vragen waar niet direct een antwoord op te geven is voor je proberen uit te zoeken.

Of kom even langs om de informatie box van JouwLaatsteLevensfase op te halen of mijn uitvaartwensenboekje. Zonder verplichtingen. Je bent van harte welkom.

Mocht het op donderdag niet lukken om langs te komen. Neem even contact met mij op dan kunnen we een ander moment afspreken.

Warme groet,

PaulineTerug naar het overzicht