Vergankelijksheidsdag 2021

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/09/2021
10:00 - 11:30


Vergankelijkheidsweg 2021 nodigt uit om stil te staan bij de eindigheid van je leven. Dat einde kun je gebruiken als spiegel, om zodoende de kwaliteit van je leven te verhogen.

Op de site https://www.vergankelijkheidsdag.nl/ kun je alle activiteiten terug vinden die op 21 september worden georganiseerd.

Ook het platform JouwLaatsteLevensfase omarmt dit initiatief.

In Vierhouten wordt een wandeling met de TOLAD aangeboden. Die TOLAD staat echter niet centraal. Als je behoefte hebt aan een praatje, een wandeling, een gesprek over de laatste levensfase of het delen van herinneringen aan een overleden dierbare, ben je van harte welkom voor een wandeling van zo’n 4,5 km, die plaatsvindt onder begeleiding van Gerda Hooghordel.

Het startpunt is de parkeerplaats aan de Tongerenseweg (speelweide) in Vierhouten.

Aanmelden kan tot 21 september 16.00 uur via mail (info@jouwlaatstelevensfase.nl) of telefoon (06- 828 39 953). Aan deze wandeling zijn geen kosten verbonden.

“De TOLAD nemen we mee als symbool voor diepte, verbinding en wederzijds respect, vanuit je hart spreken en echt naar elkaar luisteren”, schrijft Hooghordel in een persbericht.

 

 

Vergankelijksheidsdag 2021

Reserveer nu!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Terug naar het overzicht