Training online: De Laatste Levensfase, een naderend einde van het leven

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 23/03/2022
10:00 - 15:30


De wereld en taken van de uitvaartondernemer verschuiven ook naar het voortraject. Maar in deze laatste levensfase spelen er andere emoties, zorgen en vragen dan een regulier voorgesprek als er een naderend overlijden is.

De meeste mensen zijn wel eens betrokken geweest bij het overlijden van een naaste. Wie in de zorg werkzaam is, heeft daar ook als professional mee te maken. Maar waar zijn we dan eigenlijk bij betrokken en hoe gaan we daarmee om.

Wat is er dan belangrijk en hoe kun je hierop anticiperen? Wat speelt er? En hoe sluit je zoveel mogelijk aan bij de beleving en vraagstelling in deze levensfase?

De training is voor die professionals die er willen zijn in de laatste levensfase voor de stervende en de kring van dierbaren. Je wilt meer van betekenis zijn, rust, kracht en vertrouwen willen brengen in deze levensperiode.

De training is praktisch ingesteld en beschrijft in 2 hoofdstukken: de laatste levensfase, het sterfbed. Wat komt er op hen af? Vooral op menselijk aspect, en voor de naasten wat er allemaal nog bij komt kijken. Niet alleen ingezet op de stervende, maar zeker ook gericht op de naasten. De oefeningen gaan over eigen beeldvorming m.b.t. de laatste levensfase en het afscheid. Je leert verschillende invalshoeken en tools die het verschil maken om er “echt” te zijn en die in te zetten zijn in het dagelijkse (zorg)werk.

Heb je interesse? Neem dan contact op. We plannen dan een zoom-sessie en informeren je graag en willen graag met jou kennis maken.

Datum 23 en 30 maart 2022. Vooraf per sessie ontvang je het werkboek en de voorbereidende vragen/oefening.

Kosten € 189,00 p.p. inclusief btw en werkboek. Voor elke sessie ontvang je een informatie en een aantal voorbereidende vragen, tijdsduur circa 1 uur.  PE NaVu is aangevraagd.

Trainer:

De training wordt gegeven door Monique Branse, begeleider laatste levensfase (Leefmeester) en oprichter van het platform JouwLaatsteLevensfase. Monique geeft lezingen, trainingen en gast collegés over mantelzorg en de laatste levensfase en is ook als trainer betrokken bij de Parkinson Vereniging.

Training online: De Laatste Levensfase, een naderend einde van het leven

Reserveer nu!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Terug naar het overzicht