Tenslotte Talk Clubhouse – Jannet Wiegersma

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 09/08/2021
10:00 - 11:00


Tenslotte Talk op Clubhouse!

Tenslotte magazine is gericht op onderwerpen als ziek zijn, zorg, medische wensen en grenzen, nalatenschap en het koesteren van het leven en elkaar. En nu ook als talk op Clubhouse.

Op 9 augustus gaan we ‘In Gesprek Met’ Jannet Wiegersma. Schrijfster van het boek ‘Leren lopen op je handen’ en verpleegkundig specialist mammapoli in het Flevoziekenhuis.

Wanneer je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent is je eerste reactie vechten, vluchten of bevriezen om jezelf nog even te beschermen voor de dreiging die ziek zijn met zich mee brengt. Ik voeg er graag een vierde optie aan toe: ‘Leren lopen op je handen’, je leven staat immers op zijn kop! Het betekent hulp aanvaarden, vertragen en dingen loslaten die je tot nu toe zo belangrijk vond.

Ziek zijn is een ontdekkingstocht naar je eigen identiteit, wie ben je en wat beweegt je. Je leert  kijken vanuit een ander perspectief. Het vertrekpunt is je ziekte, maar vaak gaat het over het leven zelf. Je oude ik is er niet meer, maar wie ben je dan wel?

Clubhouse? Hét audio only platform waar je verschillende experts tegenkomt. Haak aan bij een gesprek en luister mee. Kennis delen, verhalen vertellen, je kennis groeit enorm en er ontstaan mooie verbindingen.

En dat is wat we doen met Tenslotte  Talk op Clubhouse. Elke 2e maandag van de maand van 10 tot 11.00 uur een gesprek om elkaar inspireren en verhalen te delen. Wees welkom en praat mee en pak het podium of luister gewoon mee.

Mocht je interesse hebben? Volgen kun je mij op Clubhouse via @moniquebranse. Ervaar de vibe zelf en schuif aan.

Tenslotte Talk Clubhouse - Jannet Wiegersma

Terug naar het overzicht