Schrijf workshops (Theone Joostensz – Groningen)

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 14/08/2021
11:00 - 16:00


Heb je binnenkort schrijfplannen?

14 en 15 augustus schrijfworkshops: Poëzie je overal! 
Gedichten lees je niet alleen in boeken, maar ook op muren, posters, gebruiksvoorwerpen, rouwadvertenties, social media, kortom: poëzie je overal

Zaterdag 14 en zondag 15 augustus organiseert Theone Joostensz schrijfworkshops (Groningen) met als thema poëzie buiten het boek. De workshops zijn los van elkaar te volgen. Doe je ze allebei, dan krijg je 5 euro korting. Er is plek voor maximaal zes deelnemers.

Voor ná de vakantie: maandelijks Schrijfcafé 
‘Ik wil wel schrijven, maar het komt er niet van.’
‘Ik weet niet waar ik over moet schrijven.’
‘Ik mis het schrijven in een groep.’

Ik hoor het mensen regelmatig verzuchten en krijg ook weleens de vraag of ik niet ‘iets van een schrijfgroep’ wil organiseren. Daarom, en ook omdat de online Schrijfcafés vorig jaar in een behoefte bleken te voorzien, organiseer ik vanaf september één keer per maand een fysiek Schrijfcafé bij mij thuis (Groningen)aan de keukentafel.

Twee uur lang ga je in alle rust aan de slag met verrassende schrijfopdrachten over een bepaald thema. Ervaring is niet nodig, schrijfplezier staat voorop! Je beslist per keer of je mee wilt doen, dus je zit niet vast aan de hele reeks. Kosten: 15 euro per keer, na afloop gepast en contant of via betaalverzoek te voldoen. Er is plek voor maximaal zes deelnemers, dus reserveren is wel noodzakelijk.

Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in en je ontvangt meer informatie van Theone.

Misschien tot augustus, of tot in het Schrijfcafé. In ieder geval wens ik je een bijzonder mooie schrijfzomer toe!

Hartelijke groeten, Theone

 

Schrijf workshops (Theone Joostensz - Groningen)

Terug naar het overzicht