Rouwdoula on tour Achterhoek Winterswijk

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 29/08/2020
10:30 - 14:30

Locatie
Gastgalerij Ankomm'n


Ik begrijp dat je niet graag stilstaat bij jouw eigen sterfelijkheid of die van iemand waar je veel van houdt. Maar er komt een moment in jouw leven dat je hier wel mee te maken krijgt …

Op vrijdag 7 augustus, zaterdag 29 augustus en maandag 7 september ben ik van 10.30 tot 14.30 uur aanwezig bij Gastgalerij Ankomm’n, Mentinkweg 5 in Winterswijk (www.ankommn.nl)

Ik wil mijn missie ‘De dood bespreekbaar maken’ graag uitdragen.

Ik merk in mijn werk dat veel mensen niet weten wat de mogelijkheden zijn bij ‘afscheid nemen’. Er wordt vaak gedacht dat er veel regels gelden. Dit is echter niet het geval.
Ik wil mijn kennis graag delen en vertellen over mijn werk als Rouwdoula, zodat je weet wat de mogelijkheden zijn en dat, wanneer de dood zich (plotseling) aandient, je de keuzes kan en mag maken.

Afscheid vanuit het hart en niet omdat het zo ‘hoort’.

Heb je vragen die met (een) uitvaart of de laatste levensfase te maken hebben, van welke aard dan ook, stel ze! Ik zal zoveel als mogelijk de vragen beantwoorden of vragen waar niet direct een antwoord op te geven is voor je uitzoeken.
Of kom gewoon langs om kennis te maken, verhalen te delen over het Leven en/of de Dood of om het Uitvaartwensenboekje op te halen.

Rouwdoula on tour Achterhoek Winterswijk

Terug naar het overzicht