Online Lezing Laat je niet kisten door de commercie – Marieke Henselmans

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 29/03/2023
20:00 - 21:00


Weinig mensen verdiepen zich graag in geldzaken en de dood is nog minder populair. Dus vallen we bij een sterfgeval blind van verdriet en niet gehinderd door enige kennis van zaken in het regelen van de uitvaart.

Een prachtige en persoonlijk afscheid kan duizenden euro’s voordeliger, stelt Marieke Henselmans in haar boek “Laat je niet kisten door de commercie”. De ervaringsverhalen laten zien dat er geen verband is tussen de pracht en de praal en de prijs. De goede ervaringen zijn inspirerend, de slechte leerzaam. Haar lezing en het boek gaan over o.a. over de 24 knopen die moeten worden doorgehakt én de gevolgen voor de prijs.

Wij Nederlanders zijn gek op verzekeringen. Er zijn dus ook veel uitvaartverzekeringen afgesloten. Maar hoe zit dan nu? Er wordt veel over geschreven en gesproken de laatste tijd. Moet je nu wel of niet een verzekering afsluiten?

Marieke neemt ons mee in haar heldere gedachtegang over deze zo belangrijke onderwerpen op een praktische en liefdevolle (eigen)wijze.

Marieke Henselmans is dé onafhankelijke expert op te gebied van vrolijk besparen. Zij schrijft over dit onderwerp in het FD, columns in Genoeg Magazine, werkte mee aan het veelbekeken televisieprogramma Geen cent te makken, en werkt samen met het Nibud.

Oktober 2021 verscheen de 5e druk van het boek. Wat een succes.

 

 

Online Lezing Laat je niet kisten door de commercie - Marieke Henselmans

Reserveer nu!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Terug naar het overzicht